Joustotili

Joustotili on kulutusluotto, josta voit nostaa rahaa luottorajasi puitteissa. Luottoraja määräytyy jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisesti. Luottoraja vaihtelee 100- 4000€ välillä.

Hakeminen

Jotta voi avata Joustotilin, hakijan pitää täyttää seuraavat ehdot:

 • Vähintään 19-vuotias
 • Hakija asuu pysyvästi Suomessa
 • Moitteettomasti hoidetut raha-asiat. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, ettei ole maksuhäiriömerkintöjä.
 • Riittävät tulot. Hakijalla tulee olla säännöliset palkka,-eläke, tai muut tulot.
 • Suomalainen pankkitili.

Hakeminen on helppoa ja tapahtuu verkkohakemuksella.

Se tapahtuu seuraavasti:

 1. Täytä kaikki tarvittavat tiedot verkkohakemukseen ja tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla. Hakemuksessa pääset valitsemaan sopivan lainasumman ja vertailemaan kuukausieriä. Hakemuksen täyttäminen ja lähettäminen ei sido sinua vielä mihinkään.
 2. Saat alustavan lainapäätöksen välittömästi, kun olet lähettänyt hakemuksen. Voit tässä vaiheessa päättää otatko lainan vai et. Pääset nostamaan rahat käyttöösi, heti kun olet hyväksynyt lainan.
 3. Saat rahat tilillesi 15 minuutissa. Kun sinulle on myönnetty joustotili, pääset nostamaan rahaa tilillesi luottorajasi puitteissa. Rahaa voit nostaa silloin kun sitä eniten tarvitset. Rahan nostaminen onnistuu myös kätevällä mobiilisovelluksella.

Miksi lainahakemukseni hylättiin?

 • Hakemuksen tiedot eivät olleet oikein tai oikeassa järjestyksessä.
 • Hakemuksen tiedot olivat puutteelliset.
 • Hakijalla oli luottohäiriömerkintä.
 • Hakijan osoitetietoa ei löytynyt Väestörekisterin osoitekannasta.

Hakemukseen tarvitaan liitteitä. Miten ne voi lähettää?

Hakemukseen tarvittavat liiitteet on helpoin lähettää sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen asiakaspalvelu@credit24.fi. Liitteet voi olla PDF,- JPG,- tai GIF-muodossa.

Vaihtoehtoisesti voit toimittaa liitteet myös faksitse tai postitse

 • faksitse numeroon (09) 4259 7739 tai
 • postitse osoitteeseen (vastaanottaja maksaa postimaksun)

IPF Digital Oy/Asiakaspalvelu

Tunnus 5016776

00003 VASTAUSLÄHETYS

Esitäytetyn veroilmoituksen erittelyosan löydät viimeisimmästä verotodistuksestasi. Mikäli sinulla ei ole viimeisintä esitäytetyn veroilmoituksen erittelyosaa, voit tilata sen Verohallinnon sivuilta tai automaattisesta puhelinpalvelusta. Esimerkin verotodistuksen erittelyosasta näet tästä.

Laskutus

Eräpäivän muuttaminen on mahdollista. Voit valita itsellesi mieluisimman eräpäivän joko lainahakemuksen yhteydessä tai myöhemmin online-palvelun kautta. Laskun eräpäivän muuttaminen maksaa 5 euroa, ja se lisätään laskusi minimikuukausierään. Mikäli eräpäivä tai laskutuspäivä osuu viikonlopulle tai pyhäpäivälle, siirtyy se seuraavalle pankkipäivälle. Jos sinulla on ongelmia eräpäivän vaihdossa, ota yhteys asiakaspalveluun.

Laskun maksamatta jättäminen on sopimusrike. Kun maksusi on viivästynyt, voidaan maksamattomasta laskusta periä korkolain mukaisesti viivästyskorkoa sekä perintälaina mukaisesti muistus- ja perintäkuluja. Perussääntömme on, että lähetämme maksumuistuksen 14 vrk kuluttua laskun eräpäivästä. Mikäli lasku on edelleen maksamatta erääntymisilmoituksen eräpäivänä siirrämme avoimen luoton perintään OK Perintä Oy:lle. Mikäli maksu on pitkään maksamatta, seurauksena on maksuhäiriömerkintä, mistä voi olla haittaa myöhemmin.

Valitsemasi maksuvapaan kuukauden aikana minimilyhennystä ei tarvitse maksaa. Maksuvapaan kuukauden luottokorko ja mahdollinen tilinhoitopalkkio lisätään seuraaviin laskuihin.