KÄYTTÖEHDOT

1 YLEISTÄ
Joustotili on Nethos Oy:n ylläpitämä lainasivusto, joka markkinoi Credit24.fi:n lainatuotteita. Nämä käyttöehdot koskevat Joustotili.fi-sivustoa.

Palvelun yhteystiedot:
Joustotili / Nethos Oy
Pieni Roobertinkatu 9
00130 Helsinki

2 PALVELUN KUVAUS
Joustotili vastaanottaa ja välittää lainahakemusliidejä Credit24:lle. Joustotili ei toimita varsinaisia lainatuotteita tai vastaa lainan myöntämisestä. Lainan myöntää Credit24/IPF Digital Finland Oy. Lainaa koskeva sopimus tehdään Credit24:n ja lainanhakijan välille. Joustotili/Nethos Oy ei ole lainasopimuksen osapuoli eikä vastuussa lainasta miltään osin.

3 KÄYTTÄJÄN SUOSTUMUS
Käyttäessään Joustotili-sivustoa käyttäjän on oltava täysi-ikäinen ja täysivaltainen henkilö. Käyttäjä antaa suostumuksensa Nethos Oy:lle käsitellä Joustotili-palvelussa antamiaan tietoja. Käyttäjä suostuu siihen, että häneen voidaan olla yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

4 PALVELUNTARJOAJAN VASTUUN RAJOITUKSET
Joustotili pyritään pitämään käyttäjän saatavilla jatkuvasti, mutta Nethos Oy ei ota vastuuta palvelun mahdollisista keskeytyksistä. Nethos Oy myös pidättää oikeuden muuttaa palvelun sisältöä tai tilapäisesti sulkea palvelu ilman, että siitä ilmoitetaan etukäteen käyttäjälle.

Nethos Oy pyrkii tarjoamaan Joustotili-sivustolla virheetöntä ja oikeaa tietoa, mutta se ei vastaa sisällön oikeellisuudesta ja täydellisyydestä. Joustotilin sivulla esitetty lainavertailun kuukausierä on vain arvio. Todellinen kuukausierä on Credit24:n määrittämä ja selviää käyttäjän tehdessä hakemuksen loppuun.

Nethos Oy ei vastaa mistään epäsuorasta vahingosta eikä ole vastuussa missään tapauksessa vahingosta, joka on syntynyt muusta syystä. Palveluntarjoaja ei vastaa vahingoista, jotka johtuvat suomalaisesta tai ulkomaalaisesta lainsäädännöstä, viranomaisten toiminnasta, sodasta, lakosta, työsulusta tai muusta vastaavasta tapahtumasta. Tämä koskee myös tilannetta, jossa Nethos Oy on yllä olevan toiminnan kohteena.

Hakiessasi lainaa on tärkeää, että luotonhakija tarkistaa omien tulojensa tarkan määrän sekä tärkeimmät elinkustannukset, jotta luotonhakija voi laskea itselleen sopivan kokoisen kuukausittaisen maksuerän hakemalleen luoton määrälle. Tähän voi käyttää esimerkiksi Kuluttajaviraston sivuilla annettuja ohjeita omien elinkustannusten arviointiin (www.kuluttajavirasto.fi).

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1 Rekisterinpitäjä ja rekisteriasioista vastaava taho
Nethos Oy
Pieni Roobertinkatu 9
00130 Helsinki
joustotili@nethos.fi

2 Rekisterin nimi
Joustotilin asiakasrekisteri

3 Rekisteröityjen ryhmä
Joustotilin kautta lainaa hakevat henkilöt sekä muut rekisterinpitäjään asiallisessa yhteydessä olevat henkilöt

4 Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Käyttäjän tietoja tarvitaan ja niitä käsitellään, jotta Nethos Oy voi välittää lainahakemusliidin yhteistyökumppanilleen Credit24:lle. Nethos Oy käyttää tietoja myös Joustotilin käyttäjille suunnattuun markkinointiin. Käyttäjä voi halutessaan perua markkinointiviestien vastaanoton joko viesteissä olevan peruutusohjeen mukaisesti tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostitse joustotili@nethos.fi

5 Rekisterin sisältö
Nethos Oy:n Joustotilin asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot käyttäjästä:

Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

6 Tietolähteet
Tiedot saadaan käyttäjältä itseltään.

7 Tietojen luovuttaminen ja siirtäminen
Tietoja voidaan luovuttaa kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa esimerkiksi suoramarkkinointitarkoituksiin tai sellaisille tahoille, joilla on lainsäädännön mukaan oikeus tietojen saantiin.

8 Rekisterin suojaus
Sähköisesti käsiteltävät rekisterin sisältämät tiedot ovat palomuurein, salasanoin ja tarvittavin muin tietoturvan toimialalla kulloinkin yleisesti hyväksyttävin teknisin keinoin suojattuja.

9 Käyttäjän oikeus tarkistaa, korjata ja kieltää tietojen käyttö
Käyttäjällä on oikeus kieltää Nethos Oy:tä käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja markkinointitarkoituksia varten. Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle taholle.

Käyttäjällä on oikeus tarkastaa Nethos Oy:n asiakasrekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastaminen on maksutonta kerran vuodessa. Nethos Oy voi itse tai käyttäjän vaatimuksesta oikaista, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen tiedon.