Joustotilin kautta sinun on mahdollista saada 100 – 4000 € pikavippi heti. Kätevältä luottotililtä uuden lainan nostaminen käy helposti, emmekä peri nostoista ylimääräisiä maksuja. Maksat siis ainoastaan siitä, mitä olet nostanut! Joustotilin hakeminen onnistuu helposti verkkohakemuksella.

⇒ Siirry täyttämään hakemus

Pikavippi heti tilille on monen lainanhakijan kiikarissa, sillä äkillisen rahantarpeen yllättäessä haluat todennäköisesti vipin heti tilille, etkä vasta huomenna tai myöhemmin. Pikavippi onkin nopeutensa ansiosta edelleen suosittu tapa ottaa lainaa. Tarjolla on kuitenkin lainamuoto, joka on kuin pikavippi, mutta pykälän parempi.

Nimittäin Joustotili! Sen ansiosta voit nostaa itsellesi sopivan summan rahaa, aina kun koet sille tarvetta. Uusia rahanostoja voit tehdä joustavasti oman luottorajasi puitteissa.

Pikavippi on usealle lainanhakijalle varmaankin tuttu ainakin nimeltä ja sillä onkin monia hyviä etuja. Lainahakemukset käsitellään nopeasti ja usein laina siirretään käyttöösi vielä saman päivän aikana. Parhaimmillaan saat pikavipin heti tilille. Nimensä mukaisesti pikavippi on nopea tapa saada laina. Nopea on myöskin Joustotili, jonka kätevältä luottotililtä voit nostaa rahaa luottorajasi puitteissa, joka on 100 – 4000 €.

Pikavippi heti Joustotililtä

Kenties yksi helpoimpia tapoja saada vippi heti tilille, on avata itselleen Joustotili, josta uuden lainan nostaminen käy käden käänteessä. Maksat vain ja ainoastaan luotosta, jonka olet nostanut käyttöösi. Tämä tarkoittaa sitä, että muilta rahoituslaitoksilta tuttuja nostomaksuja ei meillä tunneta. Voit siis halutessasi tehdä pieniäkin kertanostoja.

Kuka Joustotiliä voi hakea?

Joustotiliä voit hakea kunhan täytät seuraavat edellytykset:

 • Olet yli 19-vuotias
 • Sinulla on hyvin hoidetut raha-asiat
 • Henkilökohtainen matkapuhelinliittyymä
 • Lisäksi tunnistautumiseen tarvitset pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen

Miksi valita Joustotili?

 • Lainaa 100 – 4000 € joustavasti oman tarpeen mukaan.
 • Ei nostokuluja
 • Laina-aikaa jopa kolme vuotta.
 • Maksat ainoastaan nostamastasi luotosta.
 • Lainapäätös välittömästi kello 8-22 välillä.
 • Parhaassa tapauksessa vippi heti tilille.

Miksi on parempi ottaa joustava Joustotili perinteisen pikavipin sijasta?

Otetaan esimerkiksi tilanne, jossa tarvitset 500 € pikavipin, mutta arvelet tarvitsevasi hieman myöhemmin uuden 500 euron lainan. Myöhemmän lainan tarve ei ole kuitenkaan täysin varmaa, joten ei ole välttämättä järkevintä ottaa 1000 euron lainaa varmuuden vuoksi.

Teet lainahakemuksen Joustotilille ja sinulle myönnetään Joustotili 2000 € luottorajalla. Käytännössä tämä tarkoittaa siis sitä, että voit nostaa tarvitsemasi 500 euroa heti ja myöhemmin 500 €, mikäli sinulla on vielä tarvetta sille. Kun sinulle on myönnetty Joustotili 2000 € luottorajalla, voit tehdä uusia nostoja vielä myöhemminkin, jos tarve niin vaatii.

Vippi heti tilille helpolla hakemuksella

Helpolla nettihakemuksella 100 – 4000 € laina on helposti ulottuvillasi. Hakemuksen täyttämiseen menee ainoastaan muutama minutti aikaa.

⇒ Siirry täyttämään hakemus

Joustotilin lainahakemus on erittäin helppo täyttää. Kysymme ainoastaan oleellisia ja tärkeitä kysymyksiä, joihin osaat varmasti vastata ilman sen suurempaa ongelmaa. Hakemuksen voit tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa ja millä laitteella haluat. Kun lähetät lainahakemuksen kello 8-22 välisenä aikana, saat lainapäätöksen heti. Joustotili onkin siis oiva tapa saada vippi heti tilille.

Mitkä tekijät vaikuttavat lainan siirtämiseen tilille?

Yksi yleisimpiä kysymyksiä, joita lainanhakijat ovat meille esittäneet, koskevat lainan siirtämistä tilille. ”Onko mahdollista saada pikavippi heti tilille 24 h?” ja ”mitkä tekijät vaikuttavat lainan siirtämiseen?”, ovat olleet usein kysyttyjä kysymyksiä ja niihin me vastaammekin seuraavaksi.

Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen laina pyritään siirtämään tilillesi mahdollisimman nopeasti ja parhaassa tapauksessa se on käytettävissäsi jopa muutamassa minuutissa! Tilisiirtoihin kuitenkin vaikuttaa muutama tekijä, jotka on hyvä ottaa huomioon, varsinkin silloin jos tavoitteena on saada pikavippi heti tilille:

 • Pankkien välinen rahaliikenne. Kahden eri pankin väliseen rahasiirtoon menee tavallisesti 1-2 pankkipäivää. Mikäli sinulla ja lainanmyöntäjällä on tili samassa pankissa, voidaan siirto tehdä reaaliajassa.
 • Hakuaika. Lakisyistä ensilainoja voidaan siirtää ainoastaan kello 7-23 välisenä aikana.
 • Joustotili käsittelee lainahakemuksia viikon jokaisena päivänä kello 8-22, jolloin myös siirrämme myönnetyt lainat maksuun.