Mietitkö parhaillaan, miten saada rahaa? Etsitkö netistä paikkaa, mistä rahaa saisi nopeasti? Rahaa voi luonnollisesti tienata tekemällä töitä, mutta palkan riittäminen tai edes työpaikan saaminen on helpommin sanottu kuin tehty. Koska palkka rahanlähteenä on sinulle jo varmasti tuttu juttu, esittelemme sinulle nyt toisen vaihtoehtoisen tavan, miten saada rahaa netistä nopeasti.

Saammeko esitellä… Joustotilin!

Joustotili – Rahaa netistä silloin, kun sitä tarvitset

Joustotili on joustava laina, johon voit turvautua aina kun mietit, miten saada rahaa nopeasti. Se on jatkuvasti varalla oleva 100 – 4000 € “varakassa”, josta voit ottaa rahaa käyttöösi aina tarpeen tullen. Sitä voidaan kutsua myös limiittilainaksi tai joustoluotoksi. Saat Joustotilin auki hetkessä, ja kaikki tapahtuu näppärästi netissä. Tässä sinulle lyhyesti Joustotilin parhaat puolet:

Saat valita sopivalta vaikuttavan luottorajan 100 – 4000 € väliltä. Voi olla, että sinulle tarjotaan hieman hakemaasi pienempää luottorajaa, jos tulojesi ei katsota olevan riittävät suhteessa toivomaasi luottorajaan.

→ Joustotilin avaaminen ei maksa sinulle mitään. Rahan nostaminen ja siirtäminen omalle tilillesi on myös maksutonta eli nostopalkkio on 0 €.

→ Maksat lainasta luonnollisesti korkoa MUTTA maksat korkoa vain nostamastasi lainasta. Jos sinulla on esimerkiksi 4000 € Joustotilin luotto, jolta olet nostanut omalle tilillesi 1000 €, maksat korkoa vain tuosta nostamastasi summasta. Käyttämätön laina ei aiheuta sinulle mitään kuluja, mutta se on heti valmiina nostettavaksi, kun satut sitä tarvitsemaan.

→ Nostojen määrää ei ole rajoitettu eli voit tehdä nostoja niin usein kuin haluat. Koska nostopalkkio on 0 €, useat pienet nostot eivät tule yhtään sen kalliimmaksi kuin yksi iso nosto.

→ Joustotilin hakeminen onnistuu muutamassa minuutissa suoraan netissä. Täytä hakemus tästä.

Näin saat rahaa nopeasti Joustotililtä

Joustotilin saat käyttöösi täyttämällä helpon nettihakemuksen, jossa kysymme sinulta vain tärkeimmät tiedot. Hakemus on täytettävissäsi vaikka heti. Osaat varmasti vastata kysymyksiin tältä istumalta, sille ne koskevat hyvin normaaleja asioita kuten tulojasi, työtilannettasi, asumismuotoasi, ja muita lainojasi. Pääset lähettämään hakemuksen vain napin painalluksella netissä.

Joustotilin avaaminen ja rahojen siirtäminen tilillesi ja sitä myöten käyttöösi tapahtuu nopeasti. Hakemuksen lähettämisen jälkeen lainapäätös tulee heti, jos lähetät hakemuksen kello 8-22 välisenä aikana minä viikonpäivänä tahansa. Joustotili sopii siis myös sellaiseen tilanteeseen, jossa sinulla ei ole aikaa odotella rahojen ilmaantumista.

Vinkit, joilla saat rahat riittämään

Jotta sinun ei tarvitsisi jatkossa pähkäillä, miten saisit nopeasti käyttörahaa, kokosimme sinulle tähän lopuksi muutamia yksinkertaisia mutta tehokkaita vinkkejä rahankäytön hallintaan. Rahanpuute johtuu useimmiten joko rahankäytön suunnittelun ja budjetin puutteesta, yllättävien menoerien ilmaantumisesta, tai tuloihin nähden jatkuvasti liian suurista menosta – tai kaikista näistä yhdellä kertaa.

Budjetoi ja ennakoi tuloja ja menoja
Tee budjetti seuraavalle kuukaudelle, jotta näet jo etukäteen menosi, tulosi sekä kuinka paljon rahaa sinulla on varaa käyttää eri asioihin. On tärkeää, että päivität budjettiin toteutuneet tulot ja menot kuukauden aikana, jotta pysyt jatkuvasti kärryillä raha-asioistasi.

Kata yllättävät menot
Joskus sinulle tulee sellaisia rahanmenoja, joita et yksinkertaisesti voi välttää mutta joiden maksamiseen sinulla ei ole rahaa. Kun mietit, mistä rahaa saisi helposti, tutustu Joustotiliin tai muuhun vastaavaan joustavaan lainaan. Joustotili mahdollistaa rahan saamisen nopeasti ja lainattava summakin joustaa aina tarpeesi mukaan.

Järkevöitä lainojen lyhentämistä
Jos sinulla on useita erillisiä lainoja tai luottokortteja, voit hakea yhdistelylaina-nimellä myönnettävää lainaa, jolla voit maksaa muut lainasi pois. Yhdistelylainan ideana on, että usean lainan sijasta sinulle jää maksettavaksi vain yksi laina, mikä tarkoittaa vain yhtä korkoa ja yhden lainan kuluja aikaisemman usean sijasta. Säästät siis reilusti lainakuluissa, joita maksat todennäköisesti nytkin paljon, mutta et ehkä ole koskaan laskenut niihin kuukaudessa kuluvia summia.

Vaikka vinkit ja ratkaisut voivat tuntua yksinkertaisilta ja sitä myöten tehottomilta, suosittelemme kokeilemaan niitä. Rahaa säästyy yleensä yllättävän pienilläkin vaivalla. Säästyneet summat voivat toki olla pieniä, mutta pitkällä aikavälillä summa kasvaa isoksi.