PALVELUHINNASTO
Luottoraja100-4000€
Vuotuinen korko40,56-95,4%
Avausmaksu0,00€
Tilinhoitomaksu/kk0,00€
Nostopalkkio0%
Todellinen vuosikorko*49,85-153,63%

*KSL:n mukainen luoton todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron keskimääräiselle luotolle 12 kk maksuajalla on min. 49,85% / maks. 153,63%

LISÄPALVELUT
Eräpäivän valinta5 €
Joustolimiitin luottorajan korotus0 €
Joustolimiitin luottorajan laskeminen20 €
Maksuvapaa kuukausi20 €
Eräpäivän muistutuspalvelu0 €
Asiakaspalvelu0 €/min

Nostopalkkio

Emme veloita rahanostoista erillistä nostopalkkiota, vaan voit nostaa rahaa vain sen verran kuin tarvitset, niin usein kuin haluat. Emme myöskään veloita erillisiä avausmaksuja, tilinhoitomaksuja tai muita piilokuluja!

Eräpäivän valinta

Voit valita sinulle sopivan laskun eräpäivän luottohakemuksen yhteydessä tai myöhemmin Credit24 Online-sivuilla. Eräpäivän muutos maksaa 5 €, joka lisätään laskusi minimikuukausierään. Eräpäivän tai laskutuspäivän osuessa viikonlopulle tai pyhäpäivälle, siirtyy se seuraavalle pankkipäivälle. Huomioithan, että mikäli käytät palvelua myöhemmin kuin luottohakemuksen yhteydessä, eräpäivän siirto ei muuta jo avoinna olevan laskun eräpäivää.

Joustolimiitin luottorajan korotus

Voit nostaa luottorajaasi Online -palvelussa. Palvelun käyttöönotto on ilmainen. Kuluja maksat uuden luottorajasi hinnaston mukaisesti. Joustolimiitin luottorajan korotuksen saatavuus perustuu automaattiseen luotonhallintajärjestelmän kokonaisarvioon, johon vaikuttavat muun muassa luottosuhteen kesto, maksukäyttäytyminen sekä asiakashistoria. Kirjautumalla Onlineen näet, onko palvelu tarjolla sinulle tällä hetkellä.

Maksuvapaa kuukausi

Voit pitää tarvittaessa maksuvapaan kuukauden, jolloin sinun ei tarvitse tehdä lyhennystä kyseisenä kuukautena. Maksuvapaan kuukauden hinta on 20 €. Palvelumaksun lisäksi maksuvapaan kuukauden korko ja tilinhoitomaksu lisätään seuraavien laskujesi minimikuukausieräään. Maksuvapaa kuukausi on käytössäsi silloin, kun olet maksanut edellisen laskusi ajallaan ja sinulla ei ole maksuviiveitä. Huomioithan, että rahanostot eivät ole mahdollisia maksuvapaan kuukauden aikana. Rahanostot ovat mahdollisia taas kun seuraava laskusi on muodostunut ja maksettu.

Eräpäivän muistutuspalvelu

Voit ottaa käyttöösi eräpäivän muistutuspalvelun maksutta Online-sivuilla.

Siirry Joustotilin etusivulle ja täytä luottohakemus. Voit myös avata luottohakemuksen painamalla HAE LUOTTOA painiketta.